Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne baba dövmek

Rüyada anne baba dövmek

Rüyada anne baba dövmek rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına delalet etmektedir.

Rüyada anne baba dövmek gördüyseniz:

  • İşlerin nasıl yapıldığı ile değil ne yapıldığı ile ilgilenmeyi tercih edin.

Rüyada anne babayı dövmek illet hastalıklara tutulmayacağına, kişinin başarılarının artacağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada baba anneyi dövmek sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada anne baba dövmek kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada babanın anneyi dövdüğünü görmek çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada babasının annesini dövdüğünü görmek masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, işinde itibar edineceğine yorulur.

Rüyada babamın beni dövdüğünü görmek sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, neşenin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada babanın birini dövdüğünü görmek kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada babasını dövmek arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments