Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babanın birini dövdüğünü görmek

Rüyada babanın birini dövdüğünü görmek

Rüyada babanın birini dövdüğünü görmek kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, Allah’ın sevgisini kazanacağına, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına alamet eder.

Rüyada babanın birini dövdüğünü gördüyseniz:

  • Maddi durumunuz güçlüdür.

Rüyada babasının kızını dövdüğünü görmek eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına inanılır.

Rüyada babamın dövdüğünü görmek mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada baba dövmek kısmetin açılacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada babasını dövmek ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada baba anneyi dövmek rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, mutluluğunun da artacağına alamet eder.

Rüyada babanın seni dövdüğünü görmek günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına delalettir.

Rüyada anne baba dövmek azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, sıkıntılardan kurtulmaya rivayet eder.

Rüyada babasını dövdüğünü görmek iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, isteklerini yerine getireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments