Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babayı dövmek

Rüyada babayı dövmek

Rüyada babayı dövmek kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, neşesinin de yerine geleceğine, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, küslerin barışacağına, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, zorlukları atlatacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına delalettir.

Rüyada babayı dövmek gördüyseniz:

  • Ek sorumluluklar sizin için en iyi şey gibi görünmese de, en sonunda kazanmanızı sağlayacak.

Rüyada babasının annesini dövdüğünü görmek kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına işaret eder.

Rüyada babanı dövdüğünü görmek insanların hayranlığını kazanacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine delalettir.

Rüyada babasını dövmek atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına yorulur.

Rüyada babayı dövmek birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine delalet eder.

Rüyada babanın dövdüğünü görmek onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına alamet eder.

Rüyada babamın dövdüğünü görmek toplumda itibar ve takdir toplanacağına, ün salacağına, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babanın anneyi dövdüğünü görmek atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına işaret eder.

Rüyada baba anneyi dövmek yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments