Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yumurta üstüne oturmak

Rüyada yumurta üstüne oturmak

Rüyada yumurta üstüne oturmak rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, kolaylık sağlayacağına, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yumurta üstüne oturmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin söylediklerine veya yaptıklarına aşırı tepki gösterebilirsiniz.

Rüyada yumurtanın üstüne oturmak daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, bereketin geleceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yumurta üstüne oturmak zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine inanılır.

Rüyada duvarın üstüne oturmak onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına inanılır.

Rüyada ekmeğin üstüne oturmak asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada farenin üstüne oturmak akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına alamet eder.

Rüyada taş üstüne oturmak maddi açıdan büyük zarar edileceğine, zor durumlara düşeceğine, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına yorulmaktadır.

Rüyada sandık üstüne oturmak sorunların birbiri ardına geleceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, ileri gideceğine işarettir.

Rüyada taşın üstüne oturmak yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, işlerin rast gideceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments