Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanın üstüne oturmak

Rüyada kanın üstüne oturmak

Rüyada kanın üstüne oturmak etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, elinize para geçeceğine, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine alamet eder.

Rüyada kanın üstüne oturmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız, eviniz veya ailenizle ilgili konular ya da arkadaşlarınızla bir araya gelmek size kendinizi iyi hissettirebilir.

Rüyada kanın üstüne oturmak kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına işarettir.

Rüyada yılan üstüne oturmak kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına alamet eder.

Rüyada bokun üstüne oturmak kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, yaşam enerjisine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada taş üstüne oturmak kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, yalnız kalınacağına rivayet eder.

Rüyada taşın üstüne oturmak rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, zor günler geçireceğine inanılır.

Rüyada köpeğin üstüne oturmak güzel ve bereketli işlere gireceğine, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine yorulur.

Rüyada yumurtanın üstüne oturmak sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına alamet eder.

Rüyada farenin üstüne oturmak maddi imkânlarının azalacağına, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments