Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvaletin üstüne oturmak

Rüyada tuvaletin üstüne oturmak

Rüyada tuvaletin üstüne oturmak başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, ele geçecek haram mal ve paraya, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, çok güzel adımlar atılacağına, geri plana düşeceğine, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına delalettir.

Rüyada tuvaletin üstüne oturmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler asıl yapmak istediğiniz şeyleri yapmanızı engelliyor olabilirler.

Rüyada tuvaletin üstüne oturmak ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına alamet eder.

Rüyada mezarlığın üstüne oturmak huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine alamet eder.

Rüyada yumurta üstüne oturmak her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada tabutun üstüne oturmak çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına tabir olunur.

Rüyada ölü üstüne oturmak başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına alamet eder.

Rüyada farenin üstüne oturmak emeklerinin karşılığını alacağına, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine delalet eder.

Rüyada yılan üstüne oturmak yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sandık üstüne oturmak getirisi çok olan işler yapacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments