Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabutun üstüne oturmak

Rüyada tabutun üstüne oturmak

Rüyada tabutun üstüne oturmak sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, kötü olayların meydana geleceğine, içinin rahatlayacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, bekarlar için evlenmeye, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tabutun üstüne oturmak gördüyseniz:

  • Biraz dikkatli olursanız, karşınızdaki kişilerin aslında sizin istediğiniz veya ihtiyacınız olan şeyleri teklif ettiğini görebilirsiniz.

Rüyada tabutun üstüne oturmak yapılan ortaklıkların bozulacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada tabutun yanında oturmak karanlık geçen günlere güneş doğacağına, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tabutun üzerine oturmak uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada tabutun üzerinde oturmak kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına işaret eder.

Rüyada kaplumbağanın üstüne oturmak elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına delalettir.

Rüyada çamurun üstüne oturmak başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuranın üstüne oturmak aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, helal ve bol rızka kavuşacağına, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına delalettir.

Rüyada yumurtanın üstüne oturmak kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, hayatından çıkaracağına, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments