Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su ve kum görmek

Rüyada su ve kum görmek

Rüyada su ve kum görmek bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada su ve kum gördüyseniz:

  • Gerekli tüm istihbaratı toplayıp, planlarınıza zararı olmayacak çözümler üretmeniz gerekebilir.

Rüyada kum ve su görmek yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada suyun içinde kum görmek planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine delalettir.

Rüyada kumlu su görmek kendisini çok rahatsız hissedeceğine, günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, çareye ve çözüme ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su ve kum görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine inanılır.

Rüyada kumlu su içmek kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada su içinde kum görmek yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına işaret eder.

Rüyada kumda koşmak karar vermekte güçlük çekeceğine, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada kumlu ev görmek işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments