Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarot kartları görmek

Rüyada tarot kartları görmek

Rüyada tarot kartları görmek neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, çok büyük işler gerçekleştireceğine, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tarot kartları gördüyseniz:

  • Belli plan veya düzenlemelerin içine sıkışıp kalmış hissedebilirsiniz.

Rüyada tarot kartı görmek işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine işarettir.

Rüyada tarot kartları görmek üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, onların bir dediğini iki etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçını tarayan kadın görmek dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada tarot falına bakmak yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına delalet etmektedir.

Rüyada saç tarandığını görmek iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, kırgınlıkların geçeceğine yorulur.

Rüyada taranmış saç görmek endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçlarının tarandığını görmek güçsüz ve nefessiz kalacağına, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine tabir olunur.

Rüyada saç tarayan birini görmek hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, varolan borçların yakında ödeneceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments