Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarot kartı görmek

Rüyada tarot kartı görmek

Rüyada tarot kartı görmek Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada tarot kartı gördüyseniz:

  • Maddi açıdan kısmen olumlu gelişmeler ya da karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Rüyada tarot kartları görmek projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına tabir olunur.

Rüyada tarot kartı görmek parasal olarak genişliğe çıkılacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına inanılır.

Rüyada saç tarandığını görmek birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, sonucun kendisi için çok iyi olacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçını tarayan kadın görmek özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, güzel bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçının taranmasını görmek eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine delalettir.

Rüyada saçının başkası tarafından tarandığını görmek dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine yorulur.

Rüyada saçını tararken koptuğunu görmek ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, hayatını ailesine adayacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına delalettir.

Rüyada tarkanula öpüşmek ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, tatsız haberlerin alınacağına, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments