Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mısır tarlasında olmak

Rüyada mısır tarlasında olmak

Rüyada mısır tarlasında olmak sıhhat kazanacağına, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına inanılır.

Rüyada mısır tarlasında olmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bilgiler duygusal anlamda sizi yorabilir.

Rüyada mısır tarlası sulamak elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tarlaya mısır tohumu ekmek diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına delalettir.

Rüyada mısır tarlasından mısır toplamak hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine rivayet eder.

Rüyada mısır tarlası görmek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada mısır tarlasında koşmak kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına inanılır.

Rüyada mısır tarlasına görmek sorunların tamamen biteceğine, kazancını katbekat arttıracağına, zarar etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil mısır tarlası görmek hayırlı bir terfi alınacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada mısır tarlasına girmek verilen  sözlerin tutulacağına, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, endişelerinin son bulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments