Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini mısır tarlasında görmek

Rüyada kendini mısır tarlasında görmek

Rüyada kendini mısır tarlasında görmek geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini mısır tarlasında gördüyseniz:

  • Ufak şeylerin sizi rahatsız etmesine izin vermemelisiniz.

Rüyada mısır tarlasında koşmak afiyette ve keyifte olacağına, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına işaret eder.

Rüyada mısır tarlasında olmak insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, rahatının ve huzurunun bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada mısır tarlasına girmek çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mısır tarlasından mısır toplamak gayrimenkul sahibi olunacağına, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada kurumuş mısır tarlası görmek darlığa düşeceğine, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına delalettir.

Rüyada mısır tarlasında mısır toplamak sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, kişinin her daim iyi anılacağına, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tarlaya mısır dikmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına işarettir.

Rüyada mısır tarlası görmek sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments