Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mısır tarlasında koşmak

Rüyada mısır tarlasında koşmak

Rüyada mısır tarlasında koşmak kısmetinin ve şansının kapanacağına, karalar bağlayacağına, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, çok büyük ses getireceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine alamet eder.

Rüyada mısır tarlasında koşmak gördüyseniz:

  • Küçük kırgınlıkları unutup herkes birbirine sevgiyle yaklaşacak.

Rüyada mısır tarlasında koşmak geçecek güzel bir ömre, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada mısır ekili tarla görmek maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, çok büyük mutluluklar duyulacağına, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tarlaya mısır dikmek keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, güzel günlerin geleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada tarlada mısır toplamak kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına yorulur.

Rüyada mısır tarlasından mısır toplamak işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada tarlaya mısır tohumu ekmek ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil mısır tarlası görmek sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına inanılır.

Rüyada mısır tarlasına girmek rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments