Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mısır tarlasına görmek

Rüyada mısır tarlasına görmek

Rüyada mısır tarlasına görmek atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada mısır tarlasına gördüyseniz:

  • Gözünüzü kulağınızı iyice açmanız, ilginç zaman dilimleri yaşanmasını sağlayabilir.

Rüyada mısır tarlasına görmek geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına yorulur.

Rüyada mısır tarlasına girmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada mısır ekili tarla görmek maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada mısır tarlası sulamak çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Rüyada tarlaya mısır tohumu ekmek sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, gönül işlerinin hareketleneceğine, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mısır tarlasında mısır toplamak eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, iş ve zaman kaybına uğrayacağına, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini mısır tarlasında görmek mutluluğun aileye geri döneceğine, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada mısır tarlası kazmak sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments