Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mısır dikmek

Rüyada mısır dikmek

Rüyada mısır dikmek bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına işaret eder.

Rüyada mısır dikmek gördüyseniz:

  • Utanmayı bırakabilirseniz, işe koyulmadan önce ayrıntılı bilgiler vermeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada mısır dikmek uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına inanılır.

Rüyada tarlaya mısır dikmek yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada mısır hediye almak ardından sevinçli bir haber alınacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine inanılır.

Rüyada koçan mısır yemek huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada mısır kralını görmek işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına alamet eder.

Rüyada üzüm ve mısır görmek işlerin aksayacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine, kazancını bu kişiden elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada patlamış mısır yapmak kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, kişinin keyfinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada mısır koçanı yemek bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments