Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mısır tarlasına girmek

Rüyada mısır tarlasına girmek

Rüyada mısır tarlasına girmek sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, güzel günler görüleceğine, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada mısır tarlasına girmek gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlardan veya sizi rahatsız edebilecek kişi ya da ortamlardan uzak durmanızda fayda var.

Rüyada mısır tarlasına girmek bazen umutlarını yitireceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada mısır tarlasından mısır toplamak hanesinin bollukla dolacağına, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine işarettir.

Rüyada kurumuş mısır tarlası görmek maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına rivayet eder.

Rüyada tarlaya mısır ekmek gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tarlada mısır toplamak zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tarlaya mısır dikmek sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mısır tarlası sulamak rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, asık yüzlerin güleceğine delalettir.

Rüyada kendini mısır tarlasında görmek çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, makamını garantileyeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments