Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tütün topladığını görmek

Rüyada tütün topladığını görmek

Rüyada tütün topladığını görmek çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, bir uzmana başvurulacağına, işin düzeltileceğine, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine işaret eder.

Rüyada tütün topladığını gördüyseniz:

  • Abartılı tekliflerde bulunabilir veya tutamayacağınız sözler verebilirsiniz.

Rüyada tütün topladığını görmek büyüleyeceğine, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil tütün toplamak kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada tarlada tütün toplamak sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tütün dizmek kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, bir anda yükseleceğine, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına işarettir.

Rüyada acı tütün görmek kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, onlardan medet umacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına işarettir.

Rüyada tütün kırmak hakkını alacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına işarettir.

Rüyada tütün saplamak büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine rivayet eder.

Rüyada tütün bahçesi görmek şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, mutluluğunun her geçen gün artacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments