Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarlada mercimek görmek

Rüyada tarlada mercimek görmek

Rüyada tarlada mercimek görmek hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına rivayet eder.

Rüyada tarlada mercimek gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınız ya da yapılan eleştiriler önemli hale gelebilir.

Rüyada mercimek tarlası görmek sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına alamet eder.

Rüyada tarlada mercimek görmek iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına işaret eder.

Rüyada tarlaya mercimek ekmek ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine yorulur.

Rüyada mercimeği fırına vermek sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada mercimekli börek görmek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına rivayet eder.

Rüyada mercimek biçmek sevinçli bir hayat süreceğine, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına inanılır.

Rüyada kırmızı mercimek köftesi görmek rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına alamet eder.

Rüyada mercimek çorbası vermek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments