Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mercimek tarlası görmek

Rüyada mercimek tarlası görmek

Rüyada mercimek tarlası görmek anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına tabir olunur.

Rüyada mercimek tarlası gördüyseniz:

  • Duygusal konular maddi, manevi veya fiziksel anlamda sizi engelliyor olabilir.

Rüyada tarlada mercimek görmek insanlara olan güvenini kaybedeceğine, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada tarlaya mercimek ekmek eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mercimek tarlası görmek çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına rivayet eder.

Rüyada mercimek ve nohut görmek atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, güzel bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada kara mercimek yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı mercimek görmek yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil mercimek pişirmek belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada mercimek ayıklamak işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, yenisinin başlayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments