Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mercimeği fırına vermek

Rüyada mercimeği fırına vermek

Rüyada mercimeği fırına vermek en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mercimeği fırına vermek gördüyseniz:

  • Size keyif veren şeylere zaman ayırmalısınız.

Rüyada mercimeği fırına vermek yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada mercimek biçmek ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın rüya sahibine geleceğine, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına delalet eder.

Rüyada mercimek çorba yapmak işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Rüyada böcekli mercimek görmek akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına yorulur.

Rüyada kuru mercimek görmek yarınlarına umutla bakacağına, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah mercimek görmek yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada mercimek pilavı yemek bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada tarlada mercimek görmek kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments