Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarlada altın toplamak

Rüyada tarlada altın toplamak

Rüyada tarlada altın toplamak hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, çok iyi şeylere, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tarlada altın toplamak gördüyseniz:

  • Eşiniz ya da sevgiliniz size karşı çok ilgisiz davranabilir, onda yaratacağınız gerilim aranızın iyice açılmasına sebeb olabilir.

Rüyada tarlada altın toplamak kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına inanılır.

Rüyada tarlada çiçek toplamak ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına işaret eder.

Rüyada tarlada tütün toplamak yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, çok sevinçli olaylar yaşayacağına, kara bulutların ve melanetin dağılacağına işaret eder.

Rüyada mısır tarlasından mısır toplamak maddi durumun düzeltileceğine, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine delalet eder.

Rüyada tarlada taş toplamak umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada tarlada odun toplamak yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına yorulur.

Rüyada tarlada sebze toplamak bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine inanılır.

Rüyada mısır tarlasında mısır toplamak bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments