Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mısır tarlasından mısır toplamak

Rüyada mısır tarlasından mısır toplamak

Rüyada mısır tarlasından mısır toplamak sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, kazancın günden güne düşeceğine, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına işaret eder.

Rüyada mısır tarlasından mısır toplamak gördüyseniz:

  • Evrakları dikkatle incelemeden imza atmamalı veya kaybetmemelisiniz.

Rüyada mısır tarlasında mısır toplamak her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada mısır tarlasından mısır toplamak gittiği yolda yalnız kalacağına, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada tarlada mısır toplamak kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, hayata karşı bakışının değişeceğine, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına delalet eder.

Rüyada mısır tarlasına görmek mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, hiç istemediği işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tarlada mısır ekmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, mubah olmayan yollara sapacağına inanılır.

Rüyada tarlaya mısır tohumu ekmek kazalardan, belalardan korunacağına, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, kalp kırmaya alamet eder.

Rüyada kurumuş mısır tarlası görmek mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına alamet eder.

Rüyada mısır tarlası sulamak aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, şans ve kısmet elde edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments