Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarlada odun toplamak

Rüyada tarlada odun toplamak

Rüyada tarlada odun toplamak hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine yorulur.

Rüyada tarlada odun toplamak gördüyseniz:

  • Belli konulara yaklaşımlarınızın daha poitik olmasında fayda var.

Rüyada tarlada odun toplamak yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, bunalıma gireceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine yorulur.

Rüyada sudan odun toplamak geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına, fakirlik yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ateş yakmak için odun toplamak ün ve itibar sahibi olacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada ormandan odun toplamak sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuru odun toplamak mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına inanılır.

Rüyada meşe odunu toplamak merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına alamet eder.

Rüyada yakacak odun toplamak maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada odun parçası toplamak çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments