Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarlada taş toplamak

Rüyada tarlada taş toplamak

Rüyada tarlada taş toplamak maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tarlada taş toplamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda olması gerektiğinden fazla iyimser düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada tarlada taş toplamak önemli atılımlar yapacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada tarlada taş görmek işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, daha çok çalışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada taşlı tarla görmek beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tarla toplamak şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, geçim derdinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tarlada ot toplamak zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, dost ve akrabaların şaşırtılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tarlada mantar toplamak bereketin ve verimin geleceğine, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, maneviyatın da zenginleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tarlada yumurta toplamak hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tarladan yeşillik toplamak solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments