Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarlada sebze toplamak

Rüyada tarlada sebze toplamak

Rüyada tarlada sebze toplamak âlim kimselerden feyz alacağına, yardımın alınacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, borçlarının ödeneceğine, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına delalet etmektedir.

Rüyada tarlada sebze toplamak gördüyseniz:

  • Hiçbirşey önceden hesapladığınıza uymayabilir.

Rüyada tarlada sebze toplamak hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, hayal gibi bir hayat yaşayacağına, kötü haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada sebze tarlası görmek yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine delalettir.

Rüyada sebze meyve tarlası görmek alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil sebze tarlası görmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada sebze tarlası sulamak maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sebze ekili tarla görmek art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine delalet eder.

Rüyada sebze bahçesinden sebze toplamak hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına rivayet eder.

Rüyada topraktan sebze toplamak zenginliğinin, konforunun artacağına, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, insanlara iş öğreteceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments