Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini kaleci görmek

Rüyada kendini kaleci görmek

Rüyada kendini kaleci görmek başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine delalettir.

Rüyada kendini kaleci gördüyseniz:

  • Sektörünüzden kişilerle veya meslektaşlarınızla iletişiminiz artıyor, yeni iş birlikleri içerisine girebilirsiniz.

Rüyada deniz içinde kale görmek aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kalebodur görmek sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine işarettir.

Rüyada kale kapısı görmek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına yorulur.

Rüyada kale sur görmek yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına inanılır.

Rüyada kalecilik yapmak hatalarını düzelteceğine, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine işarettir.

Rüyada uzaktan kale görmek iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, işinde çok ilerleyeceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaleye top atmak işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına işarettir.

Rüyada yanan kale görmek duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments