Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kısır köfte yoğurmak

Rüyada kısır köfte yoğurmak

Rüyada kısır köfte yoğurmak kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, kişinin fena halde yanılacağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada kısır köfte yoğurmak gördüyseniz:

  • İş veya özel yaşamınızda bazı konuları özel bir yola çekmeye çalışıyorsunuz.

Rüyada kısır köfte yoğurmak annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, çok istediği bir şeye sahip olacağına inanılır.

Rüyada kısır yoğurmak yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine inanılır.

Rüyada kısır köftesi yemek geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, heveslerinin de azalacağına rivayet eder.

Rüyada kısır köftesi görmek bir fitne çıkarmaya, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, iyi geçiminin de bozulacağına yorulur.

Rüyada kısır köfte görmek büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, kariyer sahibi olacağına işarettir.

Rüyada bulgurla köfte yoğurmak karlı işlere gireceğine, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına inanılır.

Rüyada mercimekli köfte yoğurmak hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada bulgur köftesi yoğurmak aşama göstermeyeceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments