Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taze tarhana görmek

Rüyada taze tarhana görmek

Rüyada taze tarhana görmek gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, hayatını yoluna koymaya, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, en çetin zorlukların aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada taze tarhana gördüyseniz:

  • Her türlü kimseyle iyi ilişkiler kurabiliyorsunuz.

Rüyada taze tarhana görmek içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tarhana ovalamak sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, hayallerin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tarhana firiği görmek çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine yorulur.

Rüyada yaş tarhana yemek bir akrabadan hata görüleceğine, her daim Allah yolunda yürüyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına rivayet eder.

Rüyada kurutulmuş tarhana görmek rahatının yerinde olacağına, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine alamet eder.

Rüyada tarhana satın almak kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına alamet eder.

Rüyada tarhana pişirmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada tarhana satmak haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments