Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarhana yaparken görmek

Rüyada tarhana yaparken görmek

Rüyada tarhana yaparken görmek başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına inanılır.

Rüyada tarhana yaparken gördüyseniz:

  • Yeteneklerinize güvenin, işleri kendi başınıza halledebilirsiniz.

Rüyada tarhana sermek çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına inanılır.

Rüyada tarhana karıştırmak kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tarhana dökmek ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine işarettir.

Rüyada tarhana hamuru görmek başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, kazancında bereketin artacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tarhana çorbası karıştırmak hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada yaş tarhana yemek iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, mal ve para kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tarhana aldığını görmek dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada tarhana yaptığını görmek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments