Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarhana dökmek

Rüyada tarhana dökmek

Rüyada tarhana dökmek sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, maddi durumun düzeleceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tarhana dökmek gördüyseniz:

  • Anlaşmazlıklarda önceliği gene kadınlara verebilirsiniz veya aileden bir dişiyle gelişebilecek anlaşmazlıklarda dikkatli olun.

Rüyada tarhana çorbası dökmek kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına delalet etmektedir.

Rüyada tarhana dökmek sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına yorulur.

Rüyada kurtlu tarhana görmek onlara sanat öğreteceğine, karanlıkların aydınlanacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaş tarhana yemek malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tarhana satın almak uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bereketin eksileceğine işaret etmektedir.

Rüyada pişmemiş tarhana görmek kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına inanılır.

Rüyada tarhana yemek dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tarhana pişirmek sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, dua alacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments