Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarhana ovmak

Rüyada tarhana ovmak

Rüyada tarhana ovmak kazancında artış olacağına, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, ortalığın karışacağına, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine yorulur.

Rüyada tarhana ovmak gördüyseniz:

  • Karşı cinsle kontak kurabilme açısından da oldukça şanslısınız.

Rüyada tarhana ovmak kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, işlerinin bu sayede açılacağına rivayet eder.

Rüyada lavabo ovmak hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada sırtını ovmak dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine alamet etmektedir.

Rüyada sırt ovmak sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin sırtını ovmak ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, işlerden hayır gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacak ovmak sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, psikolojik olarak toparlanacağına delalettir.

Rüyada kir ovmak elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, ilim irfan öğreneceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada tencere ovmak çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, çok sevineceği olaylar yaşayacağına, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments