Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarhana içmek

Rüyada tarhana içmek

Rüyada tarhana içmek itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, görmediği yerlere gideceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, ancak daha sonra sorunların aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tarhana içmek gördüyseniz:

  • Rekabet ortamları ya da mücadele gerektiren durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada tarhana içmek Allah’ın sevgili kullarından olduğuna, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine inanılır.

Rüyada tarhana çorbası içmek işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine işarettir.

Rüyada tarhana yoğurduğunu görmek gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, kendisini mutsuz edeceğine, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tarhana yapmak üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına işaret eder.

Rüyada tarhana kurusu görmek olmayacak hayallere kapılacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, ruhunun dinleneceğine rivayet eder.

Rüyada kuru tarhana yemek büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, mal mülk kazanacağına, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurtlu tarhana görmek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına işarettir.

Rüyada sütlü tarhana görmek özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments