Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarhana kurusu görmek

Rüyada tarhana kurusu görmek

Rüyada tarhana kurusu görmek duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine, rızkının bollaşacağına, rızkın çoğalacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada tarhana kurusu gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı ciddiye almalısınız.

Rüyada kuru tarhana almak asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına işarettir.

Rüyada kuru tarhana görmek sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kuru tarhana yemek maddi zarara uğrayacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tarhana kurusu görmek sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada tarhana satın almak disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, ticaretin açılacağına alamet eder.

Rüyada hamur tarhana görmek uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, elinin kolunun bağlanacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine tabir olunur.

Rüyada tarhana kurutmak kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, o kişiye zararının dokunacağına delalettir.

Rüyada tarhana içmek rahat nefes almaya başlayacağına, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments