Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarot bakmak

Rüyada tarot bakmak

Rüyada tarot bakmak sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına delalet etmektedir.

Rüyada tarot bakmak gördüyseniz:

  • İniş çıkışlı hareketlerini çok fazla kişiselleştirmemenizde fayda var.

Rüyada tarot falına bakmak kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine alamet eder.

Rüyada tarot falı bakmak istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada tarot bakmak yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, yüksek diploma alacağına, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tarık suresi okumak hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, kesesinin dolacağına tabir olunur.

Rüyada saçını tararken bit görmek tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine alamet eder.

Rüyada tarkanula öpüşmek ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına inanılır.

Rüyada tarık yıldızını görmek çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, böylece kendine güveneceğine işarettir.

Rüyada saç tararken döküldüğünü görmek masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments