Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadık cenaze görmek

Rüyada tanımadık cenaze görmek

Rüyada tanımadık cenaze görmek kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına tabir olunur.

Rüyada tanımadık cenaze gördüyseniz:

  • Kendinizi ön plana almanız gerekiyor.

Rüyada tanımadık cenaze görmek geçimi zorluklarla kazanacağına, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına yorulur.

Rüyada tanımadığın cenaze görmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, rahat bir döneme girileceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine tabir olunur.

Rüyada tanımadığın birinin cenazesini görmek onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına alamet eder.

Rüyada tanımadığın birinin cenazesine gitmek yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine delalettir.

Rüyada tanımadığı cenaze görmek ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine rivayet eder.

Rüyada tanımadığı birinin cenazesini görmek rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, hayırlı haberler alacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada cenaze salı görmek çok rahat bir döneme gireceğine, üzüntülerinin biteceğine, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi cenazesini yıkamak kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments