Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığı birinin cenazesini görmek

Rüyada tanımadığı birinin cenazesini görmek

Rüyada tanımadığı birinin cenazesini görmek gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, malının ve kazancının tam olacağına, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, rahatlık içinde yaşayacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına delalet eder.

Rüyada tanımadığı birinin cenazesini gördüyseniz:

  • Kullandığınız ya da kullanacağınız yöntemlerle istediğiniz kişi veya grupları kendi tarafınıza çekebilirsiniz.

Rüyada tanımadığı birinin cenazesini görmek kendi ailesi ile de arasının açılacağına, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine tabir olunur.

Rüyada tanımadığın birinin cenazesini görmek sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadık cenaze görmek eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığın cenaze görmek böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, çok kötü sonuçlar doğuracağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada tanımadığı cenaze görmek el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine işarettir.

Rüyada tanımadığın birinin cenazesine gitmek maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, imkânlarının çoğalacağına, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına tabir olunur.

Rüyada birinin cenaze namazını kılmak kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, ticaret ehli kimse olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin cenazesine gitmek bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments