Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın cenaze görmek

Rüyada tanımadığın cenaze görmek

Rüyada tanımadığın cenaze görmek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına delalettir.

Rüyada tanımadığın cenaze gördüyseniz:

  • Duygu sömürüsü ya da duygusal şantaj yapan kişilere dikkat edin.

Rüyada tanımadık cenaze görmek işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, ailesini kaybedeceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığı cenaze görmek yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığın birinin cenazesine gitmek eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, zorluğa ve darlığa düşeceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada tanımadığın birinin cenazesini görmek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine tabir olunur.

Rüyada tanımadığın cenaze görmek maddi sıkıntılardan kurtulmaya, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine yorulur.

Rüyada tanımadığı birinin cenazesini görmek büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, kendini her konuda geliştireceğine, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına delalettir.

Rüyada cenaze ve düğünü bir arada görmek işveren koltuğunda oturacağına, saygınlığının artacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine alamet eder.

Rüyada cenaze namazı kılmak yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yeni bir eve ve semte taşınılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments