Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cenaze salı görmek

Rüyada cenaze salı görmek

Rüyada cenaze salı görmek ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, insanlarla tartışacağına, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına delalet eder.

Rüyada cenaze salı gördüyseniz:

  • İhtiyaç olmasa da, süreci hızlandırmak için bir hamle yapma eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada cenaze salı görmek sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine işaret eder.

Rüyada salı günü görmek kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada salı gününü görmek hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada cenazede bulunduğunu görmek kazançsız işler peşinde olmaya, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada cenaze hazırlığı yapmak işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, bazen istemediği şeyler yapacağına, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada tanımadık cenaze görmek sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, işini layığı ile yerine getireceğine delalettir.

Rüyada cenaze evinde yemek çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına rivayet eder.

Rüyada düğünde cenaze görmek kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, mali anlamda rahatının yerinde olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments