Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi cenazesini yıkamak

Rüyada kendi cenazesini yıkamak

Rüyada kendi cenazesini yıkamak işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine inanılır.

Rüyada kendi cenazesini yıkamak gördüyseniz:

  • Yapılması gereken şeyler varsa başkalarını beklemeden siz yapmalısınız.

Rüyada birinin cenaze yıkadığını görmek yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine inanılır.

Rüyada kadın cenaze yıkamak özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına alamet eder.

Rüyada babanın cenazesini yıkamak küs olduğu kişilerle barışacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, hayatında yokluğun başgöstereceğine inanılır.

Rüyada kendi cenazesini yıkamak çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, çok büyük başarı kazanacağına, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına alamet eder.

Rüyada cenaze yıkadığını görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada bebek cenazesi yıkamak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, bağının ve bahçesinin de artacağına, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine delalettir.

Rüyada cenazeyi yıkamak kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına delalettir.

Rüyada erkek cenazesi yıkamak güven kaybına uğrayacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments