Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın birinin cenazesine gitmek

Rüyada tanımadığın birinin cenazesine gitmek

Rüyada tanımadığın birinin cenazesine gitmek güzelleşeceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada tanımadığın birinin cenazesine gitmek gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde düşüncesiz davranışlarda bulunabilirsiniz.

Rüyada tanımadığın birinin cenazesine gitmek ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine yorulur.

Rüyada tanımadığın cenaze görmek şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine yorulur.

Rüyada tanımadığı birinin cenazesini görmek sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, mesleğindeki başarısının artacağına delalettir.

Rüyada tanımadığın birinin cenazesini görmek sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yüksek moralli olacağına, maddi olarak ferahlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadık cenaze görmek işlerin yolunda gideceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığı cenaze görmek ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına delalet eder.

Rüyada kendi cenazesine gitmek kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cenazeye gidememek sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments