Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığı cenaze görmek

Rüyada tanımadığı cenaze görmek

Rüyada tanımadığı cenaze görmek hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine işarettir.

Rüyada tanımadığı cenaze gördüyseniz:

  • Hukuki, sağlıkla ilgili veya maddi konularda sezgileriniz size yol gösterebilir.

Rüyada tanımadığın cenaze görmek uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, doğru yolu bulacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadık cenaze görmek basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, geniş geniş yaşayacağına alamet eder.

Rüyada tanımadığın birinin cenazesini görmek makamının sarsılmayacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada tanımadığın birinin cenazesine gitmek insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, galibiyetlerinin artacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığı birinin cenazesini görmek yaşam sevincinin geri geleceğine, geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığı cenaze görmek başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına inanılır.

Rüyada cenazenin gömüldüğünü görmek sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına alamet eder.

Rüyada cenaze işlemleri yapmak her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments