Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın birinin elini öpmek

Rüyada tanımadığın birinin elini öpmek

Rüyada tanımadığın birinin elini öpmek para sıkıntısı çekmeyeceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, borçlarının azalacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine tabir olunur.

Rüyada tanımadığın birinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Daha renkli bir sosyal yaşam veya sportif faaliyetler nedeniyle yorulabilirsiniz.

Rüyada tanımadığın kişilerin elini öpmek çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada tanımadığın birinin elini öpmek küslükleri bitireceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığı birini öpmek menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, ele geçen kazancın azalacağına tabir olunur.

Rüyada tanımadığın bir erkeği öpmek refah içinde olacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına işarettir.

Rüyada tanımadığı bir kızı öpmek ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, hedeflere ulaşamayacağına, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza işarettir.

Rüyada tanımadığın kadını öpmek arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine alamet etmektedir.

Rüyada hiç tanımadığı birini öpmek manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına delalettir.

Rüyada tanımadığın kızı öpmek işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments