Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın kadınla kavga etmek

Rüyada tanımadığın kadınla kavga etmek

Rüyada tanımadığın kadınla kavga etmek kazançlı bir döneme girileceğine, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada tanımadığın kadınla kavga etmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanların hak ettiğiniz karşılığı vermeden sizden çok fazla çalışma beklediklerini düşünebilirsiniz.

Rüyada tanımadığı bir kadınla kavga etmek ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir kadınla kavga etmek rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığın kadınla kavga etmek sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına işarettir.

Rüyada tanımadığım biriyle kavga etmek bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, hanesindeki rızkın eksileceğine, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine delalet eder.

Rüyada tanımadığın biriyle kavga ettiğini görmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, işinde terfi edeceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine inanılır.

Rüyada hiç tanımadığın biriyle kavga etmek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine delalet eder.

Rüyada tanımadığın biriyle kavga etmek duygusal olarak çok kötü olabileceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına işaret eder.

Rüyada tanımadığın birisiyle kavga etmek yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, işlerin düzgün gideceğine, yolculuğa çıkmaya inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments