Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığı bir kadınla kavga etmek

Rüyada tanımadığı bir kadınla kavga etmek

Rüyada tanımadığı bir kadınla kavga etmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, hastalıklarını yeneceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir kadınla kavga etmek gördüyseniz:

  • Başkaları mevcut planınıza sadık kalmanızı önerse de, farklı ilerlemeniz ya da düşünmeniz daha etkili sonuçlar doğurabilir.

Rüyada tanımadığın kadınla kavga etmek daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, üçüncü gözünün açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir kadınla kavga etmek kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına delalettir.

Rüyada tanımadığı bir kadınla kavga etmek bol kazanç elde edileceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine inanılır.

Rüyada tanımadığın birisiyle kavga etmek sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına yorulur.

Rüyada tanımadığı insanlarla kavga etmek sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, variyetini çoğaltacağına, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına tabir olunur.

Rüyada tanımadığın biriyle kavga etmek altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığın bir kızla kavga etmek hayırsız olaylar yaşayacağına, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine işarettir.

Rüyada tanımadığın insanlarla kavga etmek sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments