Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hiç tanımadığın biriyle kavga etmek

Rüyada hiç tanımadığın biriyle kavga etmek

Rüyada hiç tanımadığın biriyle kavga etmek uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, geçiminin daha kolay hale geleceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine delalet eder.

Rüyada hiç tanımadığın biriyle kavga etmek gördüyseniz:

  • İşinizde riskleri olan alternatifler arasında kalabilirsiniz.

Rüyada hiç tanımadığın biriyle kavga etmek üzüntülerinin çok yakında biteceğine, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalettir.

Rüyada hiç tanımadığı birine sarılmak bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine işaret eder.

Rüyada hiç tanımadığın bir erkekle evlenmek zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hiç tanımadığın biriyle sevgili olmak borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına işarettir.

Rüyada hiç tanımadığın insanlar görmek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sevinç ve sürura, hayırlı bir evlat olacağına yorulur.

Rüyada hiç tanımadığın bir erkeğe sarılmak hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına işarettir.

Rüyada hiç tanımadığın birini görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine alamet eder.

Rüyada hiç tanımadığın birini öpmek girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments