Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın bir kadınla kavga etmek

Rüyada tanımadığın bir kadınla kavga etmek

Rüyada tanımadığın bir kadınla kavga etmek işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, bazı kayıplar olabileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına delalettir.

Rüyada tanımadığın bir kadınla kavga etmek gördüyseniz:

  • Kafanızın karşı cinsten birisi ile fazla meşgul olması yüzünden kendi konularınızla ilgilenemiyorsunuz.

Rüyada tanımadığın kadınla kavga etmek hatadan dolayı zarar edeceğine, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada tanımadığı bir kadınla kavga etmek insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına işarettir.

Rüyada tanımadığın bir kadınla kavga etmek kişinin başarılarının artacağına, yeni şeyler keşfedeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada tanımadığı bir erkekle kavga etmek mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, işlerin düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada tanımadığı insanlarla kavga etmek rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada tanımadığın biriyle kavga ettiğini görmek alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına inanılır.

Rüyada tanımadığım biriyle kavga etmek maddi kaynakların zarar göreceğine, onun yolundan ayrılmayacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına delalettir.

Rüyada tanımadığın bir kızla kavga etmek insanların hayır dualarının alınacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments