Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın biriyle kavga ettiğini görmek

Rüyada tanımadığın biriyle kavga ettiğini görmek

Rüyada tanımadığın biriyle kavga ettiğini görmek işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, günah işlemeyi terk edeceğine, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına tabir olunur.

Rüyada tanımadığın biriyle kavga ettiğini gördüyseniz:

  • İsteklerini dinleyin yani ona nefes aldırın.

Rüyada tanımadığın biriyle kavga ettiğini görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada tanımadığın bir kızla kavga etmek sıkıntılı günler geçireceğine, darlığa ve yokluğa düşeceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına delalet eder.

Rüyada tanımadığı insanlarla kavga etmek kazancının da eksilmeyeceğine, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hiç tanımadığın biriyle kavga etmek sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada tanımadığın biriyle kavga etmek parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığın birisiyle kavga etmek dertlerin kısa zamanda biteceğine, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığın insanlarla kavga etmek sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine işaret eder.

Rüyada tanımadığın bir kadınla kavga etmek yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments