Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın birisiyle kavga etmek

Rüyada tanımadığın birisiyle kavga etmek

Rüyada tanımadığın birisiyle kavga etmek kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada tanımadığın birisiyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgileri veya çevrenizdeki kişilerden duyduklarınızı, araştırmadan dikkate almamalı veya kullanmamalısınız.

Rüyada tanımadığı bir kadınla kavga etmek ona göre davranacağına, kendi işinin sahibi olunacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığı insanla kavga etmek muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığın insanlarla kavga etmek müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir kızla kavga etmek kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına alamet eder.

Rüyada tanımadığın biriyle kavga ettiğini görmek büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, sağlıklı bir kişi olmaya yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığı biriyle kavga etmek kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, eğlence ve renk geleceğine, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hiç tanımadığın biriyle kavga etmek ortaya bazı projeler koyacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına yorulur.

Rüyada tanımadığın kadınla kavga etmek sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments