Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığım biriyle kavga etmek

Rüyada tanımadığım biriyle kavga etmek

Rüyada tanımadığım biriyle kavga etmek hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, sorunlarını çözeceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, ün sahibi birisi olunacağına yorulur.

Rüyada tanımadığım biriyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Çeşitli ilişkilerinizin veya iş birliklerinizin düzenlenmesi veya problemlerin giderilmesi gerekiyor olabilir.

Rüyada tanımadığın insanlarla kavga etmek içine kapanacağına, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına işarettir.

Rüyada tanımadığı biriyle kavga etmek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığın kadınla kavga etmek daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir kızla kavga etmek rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına inanılır.

Rüyada tanımadığı bir erkekle kavga etmek sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, kendini yiyip bitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığı bir kadınla kavga etmek huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığı insanla kavga etmek verilen sözlerin tutulacağına, rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına işaret eder.

Rüyada tanımadığın biriyle kavga ettiğini görmek aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, helal ekmek yiyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments