Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın kadın ve erkek görmek

Rüyada tanımadığın kadın ve erkek görmek

Rüyada tanımadığın kadın ve erkek görmek bol rızık elde edeceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada tanımadığın kadın ve erkek gördüyseniz:

  • Yeni bir iş birliği, iş ya da ilişkiden en fazlasını umabilirsiniz.

Rüyada tanımadığın kadın ve erkek görmek manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, gittiği yolda yalnız kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada hiç tanımadığın kadın görmek başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, zorlukların günden güne artacağına, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir kadını dövmek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine işarettir.

Rüyada tanımadığı kadınla konuşmak yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir kadınla evlenmek herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığın bir kadına aşık olmak eline yüklü miktarda para geçeceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına işaret eder.

Rüyada tanımadığı yaşlı bir kadın görmek yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, kazancın gittikçe artacağına inanılır.

Rüyada tanımadığın bir kadını öldürmek sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments